u comment i follow Follow me on Twitter RSS FEED

Zuma Revenge's

Posted in

An irresistible force has taken our fearless frog to an island where the ribbeting puzzle-action of Zuma has evolved in amazing ways… but evil spirits and tenacious tiki bosses rule the land!
Survive the ire of the island by firing stone spheres to destroy the deadly stream of balls. Conquer over 60 levels by staying sharp and avoiding hidden traps. Slide and hop for smarter shots; hit targets for exotic bonuses; detonate new power-up balls; battle six imposing tiki bosses and guide your agile amphibian to victory in four all new game modes! Will you succumb to the perilous pitfalls, or can you tame the jungle in this PopCap ball-blasting challenge?

Game features:
• Conquer over 60 levels and defeat six mini-game Boss Battles!
• Take on the tikis in four game modes: Adventure, Challenge, Iron Frog and Heroic Frog!
• Score explosive power-ups including three new shots!
• Explore new gameplay like lily-pad hopping, slide-aiming, and more!
• Take a shot at 70 all-new Challenges in the Jungle of Mystery, Quiet Village, Lost City and Mosquito Coast!
• Run the Iron Frog gauntlet — beat 10 levels in a row!
• Enjoy amazing graphics and effects that bring Zuma into the modern world of gaming!

Download:
here
Or:
here
thank to novithacu

Firefox 3.0.7 portable

Posted in

Firefox adalah satu satu browser tercepat saat ini melebihi internet explorer dan google chrome. tetapi terkadang internet yang kita gunakan tidak menggunakan firefox sebagai browser mereka. saya punya solusinya.

firefox 3.0.7 portable yang dapat disimpan di dalam flash disk dan dapat digunakan langsung dari flash disk memudahkan kita untuk mengakses firefox dari tempat mana saja dan kapan saja

Download here
thank to d60 pc

CC Cleaner 2.29.1111

Posted in
CC cleaner merupakan salah satu freeware yang paling diminati.Program ini bekerja dan berguna untuk membersihkan Computer kita dari file yang sudah tidak terpakai, memperbaiki registry, histories cookies pada semua browser anda dan yang temporary dari sistem anda, sehingga akan membuat Windows lebih cepat dan ringan, dan juga secara efisien memberi anda lebih banyak ruang pada hard disk.

CCleaner is a freeware system optimization and privacy tool. It removes unused files from your system – allowing Windows to run faster and freeing up valuable hard disk space. It also cleans traces of your online activities such as your Internet history. But the best part is that it’s fast (normally taking less than a second to run) and contains NO Spyware or Adware!

CCleaner v2.29.1111 New Updated :

  • Improved speed when loading Cleaner screen.
  • Improved Registry Cleaner speed when displaying issues.
  • Improved Registry Cleaner performance when fixing issues.
  • Changed Wipe MFT Free Space to run before Wipe Disk Free Space.
  • Improved Include and Exclude screen when browsing for folders and files.
  • Added Recursive support to Custom folders in Include screen.
  • Added support to specify multiple file types for Custom folders in Include screen and INI files.
  • Improved how Language Resource DLLs are loaded into memory.
  • Improved application detection algorithm.
  • Improved internal communication between process threads.
  • Improved file scanning when scanning system folders.
  • Improved Windows 7 and IE8 support.
  • Minor GUI text changes.
Download here
thank to d60 pc

Moshi-moshi

Posted in
watashiwa chinatsu Higashikuni........what a great name hehehehehehehe

Free Winrar 3.93 Final

Posted in

1,45 MB

Buat yang ingin memainkan dan mendownload semua data yang saya posting, saya lampirkan Winrar yang digunakan untuk mengextract semua data tersebut. semoga bermanfaat

Download link
all thank to 60pc

Portable Microsoft Office 2007

Posted in


Awalnya karena laptop adik saya bermasalah tidak dapat menginstall microsoft office, membuat saya berpikir bagaimana dia tetapi dapat menggunakan microsoft office tanpa perlu menginstall microsoft itu sendiri. setelah lama mencari dan bergelut. saya menemukan solusinya.

Microsoft Office 2007 portable ini dapat di bawa dalam flash disk dan menyelesaikan masalah yang ada. semoga portable ini dapat bermanfaat ^^.

Download free portable Microsoft Office 2007:
link 1
link 2
link 3

PC Games: Alice's Tea Cup Madness

Posted in


33,6 Mb

Alice has fallen down the rabbit hole! After landing in a nonsensical yet familiar world of wonder, she must earn her ticket home by prepping and serving tea to whimsical characters in various tea shops across the land. To succeed she must please impatient patrons like The Hatter and keep the crazy Cheshire Cat from disrupting her customers and stealing their orders. Will Alice keep her customers happy and earn enough tips to get home?

Game Feature:
8 fun-loving characters to serve based on Lewis Carroll's beloved classic Alice's Adventures in Wonderland
Over 35 food upgrades for more pastry and tea options
More than 30 tea house upgrades

Download:
link 1
Or:
link 2
Or:
link 3
thanx to TAC-CM

Coment: oke ini game terakhir dari saya untuk hari ini. selamat bermain para gamers

PC Games: Delicious 5-Emily's Holiday Season

Posted in


112 Mb

Emily settled in a little town called Snuggford to celebrate the holidays together with her friends and family. Besides that, two lovely young men are being introduced to Emily's life.


Download:

klik di sini
Mirror:
klik sini
thanx to TAC-CM

Coment: game yang satu ini unik, selain bermain kita bisa memilih salah satu cowok yang akan mengisi hidup Emily. selamat mencoba

PC Games: Mystery Case Files: Dire Grove-Collector's Edition [Final]

Posted in

575 mb

Use your wits and Hidden Object and Adventure game talent to follow the trail of a group of missing graduate students in Mystery Case Files: Dire Grove!

Experience all the exclusive Collector's Edition extras including bonus & Easter egg; levels and puzzles that reveal secrets related to both past and future Mystery Case Files episodes. The integrated Deluxe Strategy Guide also includes extra video outtakes, concept art, screenshots, and desktop wallpapers.

Game features:
* Studio-quality film delivers the story of the missing graduate students
* Explore the town of Dire Grove and the ruins that surround it
* Immerse yourself in a mystery thousands of years old
* Footage shot on location in Patagonia, Argentina

The Collector's Edition includes:
* Early Access to MCF: Dire Grove
* Bonus gameplay that reveals MCF secrets
* New Challenge and Achievement system
* Deluxe Strategy Guide, integrated into the game
* Behind the scenes artwork and videos

System requirements:
* Windows XP/Vista
* DirectX 9
* 2 GHz
* 128 MB RAM

Download:
bagian 1
bagian 2

thanx to Abbza

Or:
bagian 1
bagian 2
bagian 3

thanx to THETA

Coment: game ini merupakan lanjutan dari return to ravenhearst walaupun tidak ada hubungannya sama sekali, tetapi game ini patut untuk dicoba

PC Games: Mystery Case Files: Return to Ravenhearst

Posted in


Mystery Case Files®: Return to Ravenhearst | 101 MB

Constructed in 1895, Ravenhearst Manor stood as a symbol of affection from Charles Dalimar toward his love, Emma Ravenhearst. A month after the home was completed, its namesake went missing. Decades passed and the history of the home became a distant memory until one day, Emma's diary resurfaced.

In Mystery Case Files: Ravenhearst, players reassembled the diary and brought closure to this horrible tale. Or so they thought...


Download:
Part1= 92.86 mb

Part2= 92.86 mb

Part3= 92.86 mb

Part4= 6.4 mb

Pass: www.abbza.com

all thanks to abbza

Coment: seru abis lo game ini. game ini sebenarnya lanjutan dari madam fate. bagi kamu-kamu yang hobi memutar otak. game ini cocok banget. dan kalau ada yang macet. komen aja ya, siapa tahu saya masih ingat. nanti saya bantu ^^


film yang patut ditonton

Posted in
Nah sekarang aku mau membahas mengenai film nih. rekomendasi bulan ini adalah autumn concerto. film yang diperankan oleh vaness wu dan ady an ini mengundang banyak perhatian dan mendapat rating tertinggi di taiwan.

Film ini menceritakan seorang mahasiswa jurusan hukum yang suka membuat masalah bernama Ren Guang Xi. Ren Guang Xi adalah playboy yang suka mencampakkan para wanita yang sudah tidak disukanya. Sampai dia bertemu seorang wanita penjual makanan bernama Liang Mu Chen yang menjadi buah bibir di universitas tempat Guang Xi bersekolah. Merasa tertantang ingin menundukkan wanita yang tidak bisa ditundukkan, Guang Xi mengejar Mu Chen.

tetapi takdir berkata lain, Guang Xi jatuh cinta dengan Mu Chen. Seorang wanita yang mampu menetaskan air mata dengan tulus untuk orang lain. Ketika cinta hendak menyatukan mereka, takdir berkata lain. Ren Guang Xi divonis menderita tumor otak. Dengan berat hati setelah melewatkan malan penuh cinta Mu Chen dipaksa meninggalkan Guang Xi oleh ibu Guang Xi.

Demi kelangsungan hidup Guang Xi, Mu Chen meninggalkan Guang Xi dalam kondisi telah mengandung anak Guang Xi.

6 tahun berlalu setelah peristiwa itu. Liang Mu Chen hidup sendiri sebagai seorang single parent membesarkan anaknya. Tetapi takdir mempertemukan mereka berdua kembali ketika suatu hari terjadi krisis di desa tempat tinggal Mu Chen dan membutuhkan pengacara untuk membela mereka dan Guang Xi adalah pengacara yang diutus oleh negara ke desa tersebut. Ren Guang Xi yang telah menjadi seorang pengacara besar, ternyata kehilangan ingatannya akibat operasi pengangkatan tumor yang dilakukan 6 tahun lalu. bagaimana takdir kisah cinta mereka berdua akan berakhir. film seri yang ini harus masuk dalam daftar yang patut ditonton. penuh dengan pembelajaran tentang cinta dan pengorbanan. selamat menonton.

berikut adalah soundtrack dari film tersebut. favoritku ^^ semoga kalian menyukainya

theme song : wo ai ta-ding dang
download link

preview song:



insert song : relative-ding dang
download link

preview song:



See the movie trailer here
Posted in
Semalam aku bermimpi,
Walau tak hendak ku ceritakan
Baiklah kutuliskan saja
Jika nanti ada yang membacanya
Mudah mudahan mereka dapat mengerti
Aku sedang memandang ke gelap malam
Disini, hanya dipekarangan
Sambil sesekali menyesap teh manis yang tak lagi hangat
Fikirku mengembara entah mengikuti apa
Sesekali kuperhatikan kelebat burung malam
Atau perhatikan angin menghembus
mengajarkan pohon jati agar memberi kekuatan pada batangnya
dan mengajarkan ruas bambu agar memiliki keluwesannya
hingga ku merasa seolah akulah batang jati itu
atau akulah si ruas bambu
kemudian aku terbangun
melangkah keluar dari kamar
dan mulai mengetikkan barisan kata semalam aku bermimpi…..

Selamat Datang

Selamat datang di Blog gue...
disini elo bisa banget ngasih komentar, saran, masukan and ide ide segar elo biar blog ini tambah memuaskan.

IP Address Lookup

Bagus diliat

Loading...

Tempat nongkrong